Wij hebben er bewust voor gekozen om niet zomaar dealer te worden van een reeks producten en diensten. Met onze kennis en ervaring hebben wij een selectie gemaakt voor u. Samen met een beperkt aantal met zorg uitgekozen partners leveren wij een zeer kompleet portfolio aan producten en diensten van een zeer hoge kwaliteit.

kingWij zijn inmiddels al vele jaren gecertificeerd partner van King omdat bij King Software de ondernemer, net als bij ARVIDI, centraal staat. Ons doel is om andere ondernemers te helpen groeien, vooruitkomen, op de manier die zij graag willen. De software in dienst van de ondernemer en niet andersom!

Of u nu een zelfstandige zonder personeel bent, een grote organisatie met 100 personeelsleden, een groothandel hebt of in de zakelijke dienstverlening zit, met King Software hebt u de zekerheid van betrouwbaarheid.

ARVIDI heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring met de werking en implementatie van KING. Dit varieert van eenvoudige financiële administraties tot complexe project administraties en koppelingen met diverse andere software.

King maakt slimme business software om de boekhouding en de bedrijfsprocessen van kleine en grote bedrijven in verschillende branches optimaal te ondersteunen. KING is leverbaar in 7 versies, variërend van Small Business Financieel voor ZZP-ers en starters tot een Enterprise editie voor een compleet antwoord op complexe vragen. Om u een beter inzicht te geven in welk King product het beste bij u past komen we graag bij u langs.

Bij ARVIDI geloven we in persoonlijk contact, eerlijk zaken doen en duurzame relaties. Wij bieden uitgebreide ondersteuning en denken mee over de toekomst.

Kijk voor meer informatie over King ook eens op de King website of neem contact met ons op.

Petro ControlsLars Raeman, Manging Director bij Petro Controls Europe B.V., over King :
“King is een goed en overzichtelijk programma”

quality-itQ-Fieldservice is een standaard applicatie van Quality IT voor de planning en aansturing van uw medewerkers. Of het nu gaat om servicemonteurs, loonwerkers of vrachtwagenchaufeurs, met Q-Fieldservice hebt u grip op de inzetbaarheid van uw organisatie.

Gekoppeld aan King heeft u met Q-Fieldservice een complete mobiele service oplossing.

Bekijk hier de Q-Fieldservice folder.

RoutitSamen met RoutIT leveren wij zeer hoogwaardige diensten op het gebied van Internet, Beveiliging, Connectiviteit, Cloud en Communicatie. Wij zijn uw aanspreekpunt, maar het is een prettige gedachte dat er een dergelijk professionele organisatie achter ons staat.

Voor actuele meldingen over storingen en onderhoud kunt u altijd op de volgende website terecht cspreporter.

Dell SonicWall is al jaren marktleider op het gebied van betrouwbare en betaalbare beveiligingsoplossingen. De combinatie van speciaal ontwikkelde Octeon procesoren en de unieke Deep Packet Inspection technologie maakt dat de SonicWall firewalls nog steeds de beste bescherming bieden tegen de internet bedreigingen van tegenwoordig.

Meer weten over de mogelijkheden om uw huidige oplossing om te ruilen ? Neemt u dan contact met ons op.

mindtimeIn de vakbladen meerdere malen als beste getest. Om die reden onze partner voor Online Back-up diensten.

  • Geen tapes, dvd’s of usb sticks meer nodig, dat bespaart kosten en gedoe.
  • Nooit meer een backup vergeten want de backup wordt automatisch gemaakt.
  • Alle data wordt versleuteld verzonden en opgeslagen op beveiligde servers, dus 100% veilig.
  • Doordat de gegevens niet in hetzelfde pand worden bewaard als de originele data, blijft de backup bruikbaar na brand, waterschade, diefstal, virussen, etc.

 

Wilt u meer weten? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijven advies of een gratis proef account.

ARVIDI heeft met Plink een partnerovereenkomst gesloten voor het adviseren, leveren, en implementeren van Plink Plannings Software. Plink is een Saas tool die dient ter vervanging van fysieke planborden en spreadsheets en is bestemd voor het plannen van mensen, middelen, en projecten. ARVIDI zal door Plink worden ondersteund met een commercieel en operationeel partnerprogramma voor de eindgebruikers in de sectoren waarin ARVIDI actief is.

Jool.nl uit Bodegraven is de bedenker en ontwikkelaar van Plink en ontwikkelt technisch complexe online middelen zoals sites en apps.
Paul Noordhuizen, de managing partner van Jool.nl:
“We zijn heel blij dat ARVIDI met ons een partnerovereenkomst voor Plink is aangegaan. Met een partij als ARVIDI zien we mogelijkheden naast het directe kanaal ook via het partnerkanaal Plink bij de eindgebruiker terecht te laten komen. We zien in ARVIDI een prima match ten aanzien van onze gemeenschappelijke doelstellingen. We hebben er veel zin in.”

Directeur Niels van Alphen van ARVIDI:
“Wij werken uitsluitend samen met gedegen partners die ons helpen bij ons doel ondernemingen te helpen groeien. Software moet daarbij in dienst staan van de onderneming en niet andersom. Jool.nl heeft die insteek ook en we zien samen met hen kansen om met Plink nieuwe wegen in te slaan in die sectoren waar met Plink nog veel te winnen valt.”
Oosterhout / Bodegraven, 10 september 2015